Thuiszorg

Professionele thuiszorg op maat

Maakt u gebruik van onze thuiszorg, dan kunt u rekenen op zorg op maat van onze betrokken en deskundige medewerkers. Daar waar u behoefte aan heeft, zullen wij voor zorgen. Dit kan allerlei huishoudelijke taken betekenen, maar ook verpleegkundige bezigheden. Onze zorg thuis beslaat onder andere maaltijdvoorziening, steunkousen aandoen, medicatie toedienen, verband verwisselen en nog veel meer. Van het hele huis schoonmaken tot slechts hulp bij kleine taken bieden; wij doen het allemaal voor u.

Zuster Norma is bovendien specialist op het gebied van zorg aan mensen met de ziekte van Alzheimer of dementie. Geheugenproblemen kunnen iemand ontzettend belemmeren in het uitvoeren van dagelijkse bezigheden. Wij nemen de tijd voor u en bieden 24-uurs zorg waarbij we altijd voor u klaar staan. Bovendien betrekken we uw omgeving bij de particuliere thuiszorg die u nodig heeft.

Persoonlijke en betrokken service

Als u cliënt bij ons bent, krijgt u een persoonlijke melder waarmee u met één druk op de knop met ons in contact kunt komen. Op die manier weet u zeker dat wij tijdig bij u zijn, ook bij noodgevallen. Wanneer u eenmaal zorg van ons ontvangt, blijven we regelmatig met u in gesprek gaan. Zo zorgen we er samen voor dat onze thuiszorg en huishoudelijke hulp altijd op uw wensen en behoeften zijn afgestemd. U houdt te allen tijde de regie in handen.

Adresgegevens

Zuster Norma

Dubbeldamseweg Zuid 211
3312 KR Dordrecht

Telefoon:(078) 647 43 20
E-mail: info@zusternorma.com
KvK: 61867322

Aanmelden of informatie aanvragen?

Direct aanmelden