Locaties

Soms is het moeilijk om zelfstandig thuis te blijven wonen. Er is meer zorg nodig of u mist een stukje bescherming en gezelligheid om u heen, waardoor een eenzaam gevoel ontstaat. Zuster Norma biedt een veilige en beschermde plek, waar u thuis mag zijn. U bent van harte welkom op één van onze woonlocaties. Ook als u nog weinig zorg nodig heeft, maar niet meer alleen wilt blijven wonen.

We zorgen ervoor dat op onze locaties voldoende voorzieningen aanwezig zijn om te voorkomen dat bewoners moeten verhuizen als er intensievere zorg nodig is. Oude bomen moet je niet verplaatsen is ons motto. Als u eenmaal uw plekje gevonden heeft is het goed en willen we ervoor zorgen dat dat blijft.

Als u meer wilt weten over wonen bij Norma, neem dan contact met ons op. We kunnen dan ook een afspraak maken om één van onze locaties te bezoeken.

Wat wij doen

Als u al thuiszorg ontvangt via Zuster Norma, zult u dezelfde gezichten blijven zien wanneer u bij ons komt wonen. Door onze manier van werken zorgen we ervoor de overgang naar een nieuwe woonplek zo prettig en vertrouwd mogelijk te laten verlopen. Zo voelt u zich sneller thuis.

 

Kleine, huiselijke woonlocaties

Onze woningen zijn kleinschalig. We zorgen voor een zo huiselijk mogelijke omgeving en hebben locaties midden in de woonwijk. Geen zorgcentrum, maar gewoon een fijn huis, waar ieder zijn eigen plekje heeft. Binnen onze woning hebben we veel aandacht voor onze bewoners en is er ruimte voor allerlei activiteiten. Door de mengeling van zorgbehoeftes binnen onze woonlocaties, zijn er altijd bewoners die nog veel zelf kunnen. Dit zorgt voor een gezellige woonplek waar van alles gebeurt en mogelijk is. Geen statische zorgomgeving, maar een gezellig huis waar ook nog zorg geboden wordt.

 

Praktische informatie

Wilt u zich aanmelden voor thuiszorg of wilt u meer informatie hierover ontvangen, dan kunt u uw gegevens invullen op het aanmeldings/informatieformulier.

Kosten

Adresgegevens

Zuster Norma

Dubbeldamseweg Zuid 211
3312 KR Dordrecht

Telefoon: 085-0080220
E-mail: info@zusternorma.com
KvK: 61867322

Aanmelden of informatie aanvragen?

Direct aanmelden