Over ons

Onze thuiszorgorganisatie bestaat al ruim 15 jaar. In deze tijd hebben we al veel cliënten mogen helpen met alles van persoonlijke verzorging tot verpleegkundige assistentie. Sinds een aantal jaar is hier ons wonen onder begeleiding bij gekomen. Zo kunnen we u ook op onze eigen locaties van de juiste zorg voorzien. Wat wij vooral belangrijk vinden, is aandacht voor u als cliënt hebben en een betrokken werkwijze hanteren. Dat maakt onze service flexibel en persoonlijk.

Ambulante zorg aan huis

Wanneer u hulp nodig heeft bij het verrichten van dagelijkse handelingen, kunt u rekenen op onze thuiszorg. In de regio Drechtsteden komen wij bij u langs om u te voorzien van onder andere huishoudelijke hulp en medische assistentie. Hierbij kunt u denken aan allerlei taken op het gebied van verpleging en verzorging. Wassen en aankleden, medicatie toedienen, het huis schoonmaken… Dat wat u nodig heeft, verzorgen wij graag voor u.

Begeleid wonen en groepsactiviteiten

Maar zorg aan huis is niet het enige waarvoor u bij ons terecht kunt. In en nabij Dordrecht beschikken wij namelijk over woonlocaties en een activiteitencentrum. Is zelfstandig wonen geen optie meer voor u omdat u bijvoorbeeld lichamelijke klachten heeft die u beperken? Of merkt u dat alleen wonen u veel eenzaamheid bezorgt? Schrijf u dan vooral in om begeleid te wonen in een van onze woonlocaties. Bovendien hebben we allerlei gezellige activiteiten voor uw dagbesteding in de aanbieding, waar u tevens gebruik van kunt maken als u niet bij ons woont.

Adresgegevens

Zuster Norma

Dubbeldamseweg Zuid 211
3312 KR Dordrecht

Telefoon:(078) 647 43 20
E-mail: info@zusternorma.com
KvK: 61867322

Aanmelden of informatie aanvragen?

Direct aanmelden